De Goudenlijst

Dit is een nieuw MLM programma wat pas gestart is. Het systeem bestaat uit 4 levels, waarbij je bij de persoon op level 1 een lijst met instrukties besteld en zelf aansluit op level 4. Je investeerd 1x € 10,-. Hoe meer mensen zich bij je aanmelden hoe meer geld je zult verdienen.

De Goudenlijst is een NIEUW en uniek systeem om binnen de maand een behoorlijke som geld te verdienen. Dit systeem bestaat nog maar enkele maanden in België en Nederland, u hebt dus de kans om bij de pioniers te zijn!
Lees eerst alles aandachtig door. U zult zelf besluiten dat het perfect in elkaar zit en een enige gelegenheid is om echt CASH GELD in uw bus te ontvangen.
Uw enige investering is slechts één keer 10 Euro en een beetje van uw vrije tijd, die u winstgevend besteedt. Uw beloning is een groot bedrag in Euro’s binnen enkele weken!

 

Hoe werkt het?

Dit 4-level systeem werkt écht door zijn eigenschappen:

1 - Realisme : Geen loze beloften
2 - Eenvoud :Gemakkelijk om uit te voeren
3 - Snelheid : Dit is het vlugste systeem dat er bestaat
4 - Eerlijkheid : Bedrog is niet mogelijk
5 - Discretie : Uw naam & adres komen NIET op Internet, dit deelt u enkel mee zodra u als nr 1 een bestelling ontvangt.

 

1 - Het systeem

Wat is de inhoud van de Goudenlijst?

U bestelt een Gouden (instructie) Lijst die u WERKELIJK begeleidt met uw werk. Tevens staan de ALLERBESTE & GRATIS advertentie-websites van Vlaanderen en Nederland vermeld (méér dan vijftig!). U hebt directe linktoegang: één klik en u kunt beginnen adverteren! Ook geven wij u voorbeelden van advertenties, die al hebben bewezen dat ze doelkrachtig zijn. Deze Gouden Tips zorgen ervoor dat u goed en snel werkt zodat u al vlug grote winsten maakt. Zelfs een computer & internetbeginneling kan onze duidelijke richtlijnen perfect volgen! Alles wordt stap voor stap uitgelegd.

Uiteraard kunt u de advertentie-websites en talrijke tips in de Goudenlijst ook gebruiken voor uw andere internet activiteiten.

 

Hoe en bij wie bestel ik de Goudenlijst?

Volg nauwkeurig deze instructies:
1. U stuurt een e-mail enkel naar nr. 1 en verzoekt hem zijn naam en adres aan u mee te delen.
2. Zodra u dit in uw bezit hebt doet u het volgende:

- Pas de 4 level-groep aan door nr. 1 (van wie u nu het adres hebt en bij wie u de Goudenlijst gaat bestellen) te verwijderen. Schuif de andere 3 e-mail adressen 1 plaats op naar boven: nr. 4 komt op nr. 3, nr. 3 komt op nr. 2 en nr. 2 komt op nr. 1.

Plaats UZELF op nr. 4.

- Stel de volgende brief op:
“Graag ontvang ik van u de Goudenlijst. Ter controle stuur ik u hierbij de volledige nieuwe volgorde van mijn nieuwe 4 level-groep. Het laatste en 4de e-mailadres is het mijne waarnaar u mij de Goudenlijst kunt doormailen.”

- Stop de brief samen met een biljet van 10 Euro in een envelop en stuur deze op naar het u meegedeelde postadres van nr. 1. Zodra deze uw bestelling ontvangt krijgt u per e-mail de Goudenlijst en kunt U direct STARTEN!

3. U bent nu in het bezit van de Goudenlijst en u kunt gaan werken met uw nieuwe 4 level-groep waarin uw e-mailadres op de 4de plaats staat. Zodra U op de EERSTE PLAATS staat van de 4 level-groep wordt de Goudenlijst bij u besteld en is het uw beurt om hem op te sturen naar de persoon die dan op nr. 4 van een nieuwe 4 level-groep staat.

U kunt NIET met het systeem starten alvorens u deze in uw bezit hebt. U kunt niet iets verkopen dat u niet hebt. De Goudenlijst is ieders garantie op succes in dit systeem.

 

2 - De 4 level-groep

Vraag naam en adres aan de eerste persoon om de Goudenlijst te kunnen bestellen!

Nr 1 - megajordy@hotmail.com

Nr 2 - golden_misty@hotmail.com

Nr 3 - mb_business@hotmail.com

Nr 4 - webmaster@hitdesign.nl


Op nr. 4 komt uw e-mailadres, verwijder nr. 1! Nr. 2 wordt nr. 1, nr. 3 wordt nr. 2 en de vroegere nr. 4 wordt nr. 3! Uw nieuwe 4 level-groep dient u per post mee te sturen samen met de 10 Euro naar nr. 1 van de huidige levelgroep en u ontvangt de Goudenlijst!
Voorbeeld: uw adres is jantje@… dan wordt de nieuwe volgorde:

Nr 1 - golden_misty@hotmail.com
Nr 2 - mb_business@hotmail.com
Nr 3 - webmaster@hitdesign.nl
Nr 4 – jantje@.
..

 

3 - Starten

U hebt nu de Goudenlijst, u hebt deze brief aangepast met uw nieuwe 4 level-groep waarop uw e-mailadres op nr. 4 staat, u kunt nu effectief STARTEN! Lees verder hoe.

- U plaatst advertenties op de websites vermeld in de Goudenlijst waarop u als antwoord deze (aangepaste!) brief in bijlage naar uw kandidaten toestuurt.

- U stuurt e-mails met deze (aangepaste!) brief naar de doelgroep, dus géén spam (ongewenste mails). Hoe en naar wie u deze mails dient te sturen staat ook vermeld in de Goudenlijst .

- Met de Goudenlijst hebt u nu alle wapens om ten strijde te trekken: u plaatst uw advertenties in de juiste rubrieken van de juiste websites die het meeste respons geven. Tevens stuurt u e-mails naar de juiste personen die (thuis)werk zoeken. Niks verspilling, geen spam, dit is doelgericht werken om de beste resultaten te behalen.

- U kunt zoveel advertenties plaatsen en e-mails doorsturen als u wenst! Des te meer stijgen uw kansen op respons, des te vlugger komt u op nr. 1 en ontvangt u veel Euro’s van personen die de Goudenlijst bij u bestellen!


     

 

4 - Berekening bij 10 effectieve meedoeners

1. U stuurt 10 Euro op naar nr. 1 in de 4 level-groep en ontvangt de Goudenlijst. U verstuurt uw brieven met uzelf op plaats nr. 4 in de 4 level-groep.
2. U hebt voor 10 nieuwe mensen gezorgd en u schuift op naar nr. 3. Ieder van deze 10 personen zorgen weer voor 10 nieuwe mensen:
3. U schuift in 10 x 10 = 100 brieven op naar nr. 2. Ieder van deze 100 personen zorgen weer voor 10 nieuwe personen:
4. U schuift in 100 x 10 = 1000 brieven op naar nr.1
5. Als deze 1.000 mensen ook weer voor 10 nieuwe zorgen zal u 1000 x 10 = 10.000 bestellingen ontvangen.
6. Als er dus telkens 10 nieuwe mensen bijkomen zal u 10.000 x 10 Euro = 100.000 Euro ontvangen.

Als we nu eens de berekening opnieuw maken maar dan voor telkens 5 nieuwe personen (wat dus zeer weinig is) zal je 5 x 5 x 5 x 5 bestellingen krijgen en dat is gelijk aan 625 bestellingen x 10 Euro = 6250 Euro.Toch nog de moeite om eens mee te doen. Terwijl u goed weet dat u maar 10 Euro hebt geïnvesteerd.

Iedereen in het traject zal wel steeds 10 nieuwe personen moeten krijgen wil je tot dit bedrag komen. Dit zal je bereiken als je actief en op de juiste wijze adverteert. Veelal zullen mensen tijdens het traject geen 10 bestellingen ontvangen of zelfs helemaal afvallen. Hierdoor zal het bedrag dat je zult ontvangen wanneer je nr. 1 bent meestal lager uitvallen dan hierboven als voorbeeld staat berekend. Toch blijft er een zeer acceptabele som Euro's over, waarvoor je eigenlijk niets hoeft te doen, behalve meedoen door nr. 1 aan te schrijven, adverteren en e-mails versturen! That's it!

Als u het nog niet goed snapt kunt u alle vragen stellen via mijn emailadres.

 

5 - Fairplay

Kan dit nu écht? Jazeker! En het gaat zeer vlug, bedenk dat er iedere dag (en nacht) miljoenen mensen op internet surfen en iedere maand komen er duizenden nieuwe surfers bij. Uw mogelijkheid om geïnteresseerde personen te vinden is quasi ONBEPERKT!

Ook de discretie is uniek, u gooit uw naam en adres niet te grabbel over heel het Internet (met alle gevolgen nadien). Bovendien is dit systeem gebaseerd op gecontroleerde fairplay. Geen gedoe met rapporten of programma’s waarin iedereen bedriegt en knoeit met namen & adressen! Op die manier ligt u er al van in het begin uit!

Fairplay is een mooi begrip, maar wordt (spijtig genoeg) niet dikwijls waargemaakt. Dit systeem is daarin het beste: iedereen kan de Goudenlijst enkel bestellen bij nr. 1 en dient tevens zijn nieuwe 4 level-groep door te zenden ter controle. De nr. 1 weet bijgevolg met welk e-mailadres u gaat adverteren en of er niet geknoeid is met de volgorde en de juistheid van de nieuwe 4 level-groep.

 

6 - Nieuw

En vergeet vooral niet: deGoudenlijst is NIEUW en het is het BESTE systeem op de markt. Het zit niet muurvast zoals sommige andere systemen omdat het pas in maart 2002 is opgestart. En de inzet is minder dan een bioscoopkaartje! Iedereen wil bij de eersten behoren om mee te doen.

WIE stuurt er u 10 Euro voor de Goudenlijst? Tientallen, honderden, of misschien zelfs duizenden mensen zoals UZELF, die meedoen omdat de “investering” belachelijk laag is en de winsten zeer hoog. Hoeveel geld hebt u al ingezet en verloren op de Lotto, waar u slechts 1 kans op 11 miljoen hebt om de pot te winnen? Vermoedelijk meer dan 10 Euro!

Bestel NU de Goudenlijst bij nr. 1 en u zult zeer snel uw investering zien verveelvoudigen. En zoals altijd met alles: als u NIETS doet, gebeurt er ook NIETS. De keuze is aan u. Succes verzekerd!

Gouden tip: Doe je mee, stel dan als doel om de inzet terug te krijgen want als het zo ver is dat de eerste envelop in de bus valt, volgt de rest vanzelf en hoe actiever je adverteert, hoe groter de respons zal zijn.

Veel succes!