50.000 Euro

Vanaf nu is het mogelijk om zelfstandig en geheel onafhankelijk veel geld te verdienen! Het enige dat nodig is, zijn een paar uurtjes per week en een computer! U hoeft niet te zwoegen en ook niet als vertegenwoordiger langs de deuren te gaan.

Dit MLM programma bestaat uit een rapport van 4 delen. Het systeem bestaat uit 4 levels, waarbij je bij ieder persoon een deel van dit rapport besteld. Je begint op level 1. Je investeerd 4 x € 5,-. Hoe meer mensen zich bij je aanmelden hoe meer geld je zult verdienen.

Omdat Amerika met succes vooroploopt op het gebied van commerciële concepten, is het niet gek dat deze natie het voorbeeld geeft in geld verdienen. Daar is ook dit unieke MLM programma uitvoerig op de televisie geweest. De conclusie: het is een volledig legale manier (ook in Nederland) en een onschuldige en simpele wijze om veel geld bij te verdienen. Met een geweldig resultaat

Vele mensen in de Verenigde Staten hebben deelgenomen aan dit systeem. Ze hebben veel geld verdiend en zijn er allemaal beter van geworden. Nu bent u waarschijnlijk niet direct overtuigd, maar als u het eenmaal ervaren hebt, zult u er zeker anders over denken. Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig hebt om binnen een korte tijd veel geld te verdienen.

Als u in het komende jaar en daarna uzelf de kans wilt geven om € 50.000 en méér te verdienen, lees dan zeker met aandacht de instructies voor dit programma!

 

Instructies

U zult rijk worden met het versturen van e-mail. Deze e-mail bestaat uit 4 verschillende rapporten. Deze rapporten geven kennis omtrent het lukratief maken van het internet verkeer. Telkens als u een order krijgt thuisgestuurd voor zo'n rapport, e-mailt u het gevraagde rapport naar de aanvrager. De betaling (5 euro per order) die u daarvoor vraagt en per post krijgt, zit contant in de envelop met de order. Die 5 euro is helemaal voor u. Door de kracht van multi level marketing zult u echter ook geld verdienen aan de orders die andere mensen binnenhalen.

Zo moet u te werk gaan om zelf een fortuin te verdienen:

1. Bestel éénmalig de 4 rapporten volgens de lijst bij het hoofdstuk Beschikbare Rapporten. Deze rapporten bevatten namelijk de informatie die u op aanvraag gaat leveren. U kunt die informatie niet verkopen als u ze zelf niet eerst heeft. Om de rapporten dus eerst zelf te bestellen, pakt u voor ieder rapport een vel papier en schrijft daarop:

A. het nummer en de naam van het rapport dat u bestelt
B. uw e-mailadres (daar ontvangt u namelijk later het rapport)
C. uw (post)adres, in geval van problemen met e-mailen

U adresseert de 4 enveloppen aan de 4 personen op de lijst die u hieronder te zien krijgt. U stopt elk vel papier met de betaling (één briefje van 5 euro) in een envelop.
Adresseer en verstuur de enveloppen met uw orders vandaag nog naar deze 4 personen.
En binnen 3 dagen begint ook u met geld verdienen! Het is belangrijk dat u alle 4 de
rapporten tegelijk bestelt. Want wanneer iemand bijvoorbeeld rapport 2 zou bestellen, dan moet u die informatie ook in huis hebben. U kunt dus niet zonder alle 4 rapporten.

En wat gaat u dit kosten? Niet meer dan 20 euro. Dit kan iedereen missen.

2. Goed, wat doet u als u die rapporten via e-mail in huis heeft?
Belangrijk is dat u niets wijzigt aan de inhoud van de rapporten en de namen en adressen onderaan de rapporten. Wat u wel wijzigt, is alleen de volgorde van de namen. U begint bij rapport 4 en gaat zo omhoog naar rapport 1, als volgt:

A. Verwijder naam en adres onder rapport 4. Deze persoon is intussen door de cyclus gekomen en is waarschijnlijk zijn € 100.000,- aan het uitgeven !
B. Verplaats naam en adres onder rapport 3 naar rapport 4
C. Verplaats naam en adres onder rapport 2 naar rapport 3
D. Verplaats naam en adres onder rapport 1 naar rapport 2
E. Plaats nu uw eigen naam en adres onder rapport 1

Doe dit nauwkeurig, zodat de naam en adresgegevens van de anderen niet worden veranderd. Print deze set rapporten (nu met uw naam en adres dus onder rapport 1) uit en bewaar ze goed. De kosten om mee te doen bedragen zoals gezegd slechts 20 euro!

Als u na ontvangst van de 4 rapporten per e-mail de verplaatsing van de namen en adressen volgens bovengenoemde instructie heeft uitgevoerd, dan moet u de lijst van Beschikbare Rapporten ook aanpassen, zodat het juiste rapport bij de juiste naam komt. Daarna kunt u deze informatie in z'n geheel gebruiken om aan geïnteresseerden door te mailen.

 

Tips

1. Uw doel vast stellen
Om echt succes te hebben is het belangrijk om het volgende doel vast te stellen voor uzelf: "Zorg voor minimaal 20 orders voor rapport 1." Dit moet minimaal 100 orders voor rapport 2 opleveren! Het is dus erg belangrijk dat u zoveel mogelijk orders voor rapport 1 krijgt. De rest gaat dus eigenlijk vanzelf!

2. De beste manier om orders te krijgen
De beste manier om dus zoveel mogelijk orders te krijgen voor rapport 1 is dus zoals ik zelf ook heb gedaan: een website. Maak een overzichtelijke website met vrijwel alle informatie die de klant nodig heeft om mee te doen met dit systeem. Het kan ook door te mailen naar familie, vrienden, klasgenoten of collega's!


     

 

Verdiensten:

We gaan er als eerste van uit dat u 10 orders krijgt voor rapport 1.

1. U zorgt zelf voor 10 mensen die ieder een order plaatst voor rapport 1.
Uw naam staat namelijk straks onder rapport 1.
Dit is het enige dat u hoeft te doen! Punt 2, 3 en 4 gebeuren automatisch dankzij andere mensen. Terwijl u in uw luie stoel ligt verdient u dus:
10 orders x € 5 = € 50,-

2. Nu, deze 10 mensen, zorgen net als u, wederom ieder voor 10 orders.
Uw naam wordt dan doorgeschoven naar rapport 2. De kopers die deze tien mensen voor hun rapporten krijgen, moeten ook 2 bij u bestellen, wat betekent:
10 mensen x ieder 10 orders x € 5 = € 500

3. Deze 100 mensen verkopen ook weer elk 10 keer deze rapportenlijst. U krijgt dan bestellingen voor rapport 3, want uw naam is inmiddels opgeschoven naar rapport 3. U verdient dus:
100 mensen x ieder 10 orders x € 5 = € 5000

4. Deze 1.000 mensen zorgen ieder ook weer voor 10 orders van rapport 1. Deze kopers zullen rapport 4 van u bestellen, omdat uw naam intussen naar rapport 4 is opgeschoven. U verdient:
1000 mensen x ieder 10 orders x € 5 = € 50.000

Het principe is dus dat uw naam eerst bovenaan staat, en bent u de verkoper van rapport 1. Maar naarmate iemand anders die lijst overneemt en bovenaan komt, schuift uw naam telkens één positie naar beneden, en gaan mensen weer een ander rapport bij u bestellen.

Al met al is dit systeem goed voor zo'n € 55.550 in de eerste 90 dagen. Het enige dat u gedaan heeft, is het zorgen voor 10 orders voor rapport #1. De rest gaat automatisch!

 

Bestellen

Rapport #1 "De geheimen van gratis adverteren op internet" Bestelt u bij:
Ronald Hage - Akeleistraat 30, 2565 NX Den Haag

Rapport #2 "Hoe u e-mail gebruikt als reclamemiddel"
Bestelt u bij:
Stephan van Prooijen - De Grootlaan 9, 5252 AZ Vlijmen

Rapport #3 "Hoe u maximaal profiteerd van deze werkwijze"
Bestelt u bij:
Jeffrey Peters - De wellenkamp 1442 6545 NJ Nijmegen

Rapport #4 "Hoe ook u miljoenair wordt met e-mailen"
Bestelt u bij:
Bianca van Cleef - Muntweg 85, 6532 TH Nijmegen

Samen vormen deze 4 rapporten 26 pagina's waardevolle informatie, waardoor succes
niet lang op zich zal laten wachten! U kunt direct beginnen als u dit wilt.

 

Ga zo te werk:

Pak nu 4 enveloppen en bestel vandaag nog uw eigen rapporten!

Om de rapporten te bestellen, pakt u voor elk rapport een vel papier en u schrijft daarop:

A. Het nummer en de naam van het rapport dat u bestelt
B. Uw e-mailadres (daar ontvangt u namelijk het rapport)
C. Uw (post)adres, in geval van problemen met e-mailen

U stopt elk vel papier met de betaling (één briefje van 5 euro) in een envelop.
Adresseer en verstuur deze 4 enveloppen met uw orders vandaag nog naar die 4 personen.
En binnen 3 dagen begint ook u met geld verdienen!

Dat deze kans nu voor uw neus ligt, bewijst dat het werkt. Anders was dit idee
niet verder gekomen dan de organisator die het heeft bedacht..